Lille tv-station – Store ambitioner

forza -biler omtale

Pixel.tvs nye programserie –  Forza, Biler og Drømme – har indtilvidere været en stor succes.

Artikel fra Pixel.tv: Læs artiklen på Pixel.tv

En kort midtvejsevaluering viser os, at udbredelsen har været enorm samt, at FBD har skabt mere omtale og generet flere seere end mange tv-programmer, der sendes på de traditionelle tv-kanaler og naturligvis andet web-tv.

Både de brede medier, de medvirkende, forskellige firmaer og naturligvis jer, der ser programmerne har været søde til, at dele indhold fra FBD og dermed været med til at sikre, at langt mere end en halv million forskellige mennesker har stiftet bekendtskab med programmet.

En af de ting vi er stolte over er, at vi har formået at lave et forholdsvis velproduceret program, der er på højde med meget man kunne se på traditionelt  tv uden. at Pixel.tv som bekendt modtager kulturstøtte, brugerbetaling eller for den sags skyld licenspenge.

Det er klart, at der kan laves forbedringer og justeringer, der ville gøre udsendelserne endnu bedre, både teknisk og indholdsmæssigt, og det er egentlig også tanken – hvis det på et tidspunkt skal finpudses til en større kanal. Vi er dog ret glade for resultatet og synes det giver et godt billede af de medvirkende, samtidig med at det er underholdende og, nå jo, så foregår det jo alt sammen i og omkring en lækker bil.

Følg Pixel.tv : FacebookYouTubeTwitchTwitter – Periscope og Snapchat

En anden væsentlig detalje er, at selve produktionen af FBD afvikles af bare to mand, alt lige fra planlægning til redigering, med hjælp fra forskellige partnere til studie, lån af biler, etc. Det betyder at de har brugt de fleste af deres vågne timer, på specielt redigeringen af FBD. Og dét har kun kunne lade sig gøre fordi vi har en masse folk omkring Pixel.tv, der har holdt siden kørende på sædvanligt niveau med artikler og indslag.

Thomas Bense fortæller; “Lennart og jeg har lagt en masse interessetimer i det her projekt, både fordi vi synes, at det er sjovt, men også for at demonstrere, at vi godt kan lave programmer, der har et højere produktions niveau end hvad der er standart for web-tv. Det er blevet til flere lange dage, med arbejde ud til sent på natten og ja, også overnatninger på kontoret, derfor har det også være fedt, at  modtagelsen og udbredelsen, har været så god og det gør det, det hele værd”

Du kan finde de første fire afsnit her:

Model og blogger: Sarah Louise

Ernæringsekspert: Christian Bitz

Model og TV-vært: Oliver Bjerrehuus

Komiker: Simon Talbot

I den her første sæson, kommer der seks programmer. Du vil kunne finde dem alle inde på www.pixel.tv

En kort teaser for program med Simon Talbot

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/9/4/7/thomasbense.com/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405