Penge på spil

Det meste af min dag har stået på Call of Duty (CoD).

Først i GO’morgen Danmark i selskab med en dygtig CoD spiller, Peter Hammond, der havde taget turen fra Bogense og var med i studiet for at fortælle om at skulle deltage i det forestående mesterskab, hvor der er 1 million dollars i præmiepuljen!

fragostudie

 

 

 

 

 

 

Det er crazy!!! Fedt at se både, at der konstant kommer turneringer, hvor der spilles om store beløb, der forhåbentlig kan være med til at løfte spil til et professionelt niveau.

Desuden er det også fedt, at der rent faktisk er danske hold, der deltager – selvom vi må erkende, at vi her i DK stadig har lidt vej til de professionelle spillere i USA/ Asien m.m.

Du kan finde indslag fra i morges og artikel om turnering her: Beep

Der er dog gang i en masse spændende fodarbejde og har været det gennem flere år blandt andet eSport Danmark, Copenhagen Games, osv. Det skal nok resultere i nogle gode resultater og ikke mindst noget talentudvikling.

Jeg er udemærket godt klar over, at der er MANGE andre spil, der også arrangeres mesterskaber i, har professionelle spillere, osv. men i den her blog gælder det CoD og uanset hvilket spil man foretrækker, må man give folkene bag CoD credit for, at de gennem mange år har dyrket deres Communities og gjort en masse for at holde spillene i live og interessante over en lang periode.

Peter tog efterfølgende med på Pixel.tv kontoret og lærte mig et par tricks. Det kommer der blandt andet en Top 5 ud af, med fifs til hvordan man kan blive en god CoD spiller, på Pixel.tv i nærmeste fremtid.

Vi fik i samme forbindelse lavet det her interview
Hvor du også kan komme med dit bud på hvilket spil DU helst ville være verdensmester i?