Pixel.tv 9 år!

For 9 år siden var der ikke mange, der troede på, at det var en god idé, at starte en online tv-station. Slet ikke når emnet udelukkende var indhold fra spiluniverset! Flere fra familien, venner og tidligere kollegaer var skeptiske, og det var med god grund.

Der er heldigvis sket meget siden da, og nu har alle de “gamle” tv-kanaler, og i øvrigt andre større mediehuse, fået en online platform hvor der kan ses VOD (video on demand) som på Pixel.tv.

En spændende rejse…
De første år handlede det udelukkende om spil, og alt var udelukkende VOD. I dag handler det også om film og gear. Vi “sniger” dog, af og til, også andre emner ind som vi mener interesserer vores målgruppe. Der er i dag lige så stor vægt på de skrevne artikler, som på video on demand. Det nyeste skud på Pixel-stammen er streaming, som i løbet af det seneste år har vokset sig større og større. For et par år siden startede vi desuden produktionsselskabet Snurbart, der producerer indhold for andre.

Pixel.tv bidrager med nyheder og andet relevant indhold, der både oplyser, og kan være med til at fremme det danske film/gear og spilmarked, hvad enten der er tale om salg, udvikling eller oplysning – Pixel.tv har aldrig modtaget kulturstøtte, licenspenge eller anden form for statslig støtte.

Det er jeg virkelig stolt over, men samtidig også lidt ærgerlig over, da jeg gerne vil have mulighed for, at ansætte flere folk, så vi kunne blive endnu vildere. Det ville tilmed, i den grad, gøre mit arbejde nemmere, hvis det kunne lade gøre. Vi finder andre veje.

Det har været en spændende rejse! Der startede med 2-3 mand, der producerede indhold, skabte en platform og skulle finde en form – alt sammen var nyt, da der ikke var mange andre at tage ved lære af.

Det mest vigtige
Gennem det seneste år har der været lidt mere end 30 entusiastiske personer, der i det daglige har bidraget til at holde Pixel.tv kørende. Det er virkelig deres fortjeneste! Men samtidig skal der lyde en stor tak til alle jer der besøger Pixel.tv, de som har medvirket i udsendelser og artikler. Sidst men ikke mindst en stor tak til alle de firmaer, der bestiller opgaver hos, og samarbejder med Pixel.tv / Snurbart. Det er jeres fortjeneste, at vi fortsat eksisterer!

Vi vil gøre vores bedste for at Pixel.tv også kan fejre 18 års fødselsdag om 9 år, selvom det er en hård kamp, men jeg / vi er vilde med det vi laver, så selv om Pixel.tv formentlig aldrig bliver en stor guldgrube, så giver det glæde og gode oplevelser, og det er jeg dybt taknemmelig for.

Se også: Den nyeste udgave af OneTake