Spilforståelse

familie-spiller

Er titlen på et foredrag som jeg udbyder. Primært henvendt til forældre og børn.

De spørgsmål jeg får flest af kommer fra forældre, der spørge til deres børn.
Hvad må de spille, hvor lang tid, hvad koster det, osv. Derfor har jeg samlet nogle af mine erfaringer og mange tanker i et oplæg og fået fremstillet det her korte skriv.

————————————————————————————————
Spilforståelse – Indhold

Der er mange fordomme og endnu flere meninger om, hvad computerspil er, hvad de gør ved en, og hvad de ikke gør for en.

Børn er irriterede over, at de voksne ikke forstår deres spil – og forældre frygter, at spil kan have dårlig indflydelse på deres børn, nogle af de samme mekanismer kan også gøre sig gældende i et kæresteforhold.
Hvor mange timer må dit barn spille? Hvad skal man være opmærksom på, når man vælger spil; både når det gælder indhold – men også rent økonomisk. Hvorfor er der kæmpe forskel på hvilke slags spil, man spiller? Bliver man dum og asocial? Eller får man rent faktisk nogle færdigheder? Hvor er spil på vej hen? Hvad bliver næste store hit? Alt sammen nogle af de spørgsmål vi kommer omkring.

Thomas Bense fortæller om sit syn på sagen og inviterer publikum til debat og spørgsmål. Desuden vil han medbringe nogle af sine aktuelle favoritter, fortælle lidt om dem og hvis tiden tillader det; byde publikum op til spil.

Oplæg er henvendt til forældre og børn, men man er også meget velkommen til at deltage, hvis man bare har lyst til en dag, hvor emnet er elektroniske spil.

Om oplægsholderen:
Thomas Bense er blandt andet manden bag Pixel.tv; et af de mest besøgte spil-websites i Danmark og har siden 2007 fungeret som spilekspert i GO’morgen Danmark på TV2. Udover at have besøgt adskillige spilstudier og spilmesser rundt om i verden, var Thomas også den første til at få eSport på TV – en disciplin, der i denne tid for alvor vokser sig stor.

—————————————————————————————————
For info om pris og øvrige spørgsmål, send mig en mail på: ThomasBense@pixel.tv