Waoo ..Pixel.tv som TV-kanal!

Jeg har set frem til at kunne offentliggøre den her nyhed omkring vores samarbejde med Waoo.
Blandt andet fordi, at tanken om at starte en “rigtig” Tv-kanal var min motivation til at starte med, da idéen til Pixel.tv blev født.

En idé, der opstod efter at have arbejdet med spil og tv et par år, have set andre i verden gøre noget lignende og da der ikke var andre her i Danmark, der lavede indhold om spil, så måtte jeg jo starte mit eget.

Jeg vil ikke skrive så meget om samarbejdet med Waoo her – ikke andet end, at jeg er stolt over, at det er lykkedes, spændt på hvad det kan føre med sig og optimistisk ved, at det netop er Waoo, der gennem længere tid har vist en oprigtig interesse i spiluniverset og bakket det op på mange forskellige fronter, der lancerer Pixel.tv som kanal.

Hvis du vil vide med kan du følge de links, der ligger på bloggen her til artikler, der går lidt mere i dybden omkring det nye samarbejde. Vi vil selvfølgelig også løbende omtale samarbejdet på Pixel.tv

M!: Danmark får 24 timers kanal om gaming!

Waoo: Pressemeddelelse