Vært på Nordic Game Awards 2023

Af: 
ThomasBense
11. maj 2023

Jeg har fået æren af at skulle være vært ved Nordic Game Awards 2023.

Showet foregår i Malmö d. 25. maj mellem kl 18.00 til 19.00, hvor der vil blive uddelt priser til de bedste spil i de nordiske lande gennem det seneste år. Der bliver uddelt ni priser i alt.

Det bliver i godt selskab, da jeg skal dele værtsrollen med David Bateson, skuespiller, der har medvirket i adskillige serier, film og teaterstykker. I den her forbindelse er det værd at nævne, at han lægger stemme til hovedpersonen i Hitman-spillene, Agent 47, hvilket han har gjort i mere end 20 år!

Jeg ser frem til at hygge mig med en masse passionerede mennesker.

Du kan følge showet hjemmefra på Pixel.tv tv-kanal og Twitch-kanal.

Har du brug for en moderator, foredragsholder, konsulent eller gaming ekspert? Kontakt mig her.

Andre har også læst