Kan et spil få en voksen mand til at græde?

Af: 
ThomasBense
24. maj 2023

Passion: Kan et spil få en voksen mand til at græde?

Svaret er ja. Det kan på alle mulige måder vække følelser og få én til at glemme tid og sted. Jeg synes ikke, det er så overraskende, men nu har jeg også hørt det flere gange fra mænd, kvinder og dem derimellem.

En smule mere overraskende kan det være, at mange vælger at lægge deres passion på hylden, fordi der ikke er tid nok, det ikke er seriøst nok eller fordi det hører ungdommen til - eller hvad end undskyldning, der måtte være.

I min optik kan passion være givende for vores mentale velvære og få os til at glemme alle de ting, vi ellers går og slås med: en dårlig dag på jobbet, et skænderi med kæresten, en parkeringsbøde, etc..

For mig har passion altid været min motivation i næsten alt, hvad jeg laver, men jeg må også indrømme, at jeg har lagt låg på det flere gange, fordi jeg har tænkt for meget over, om det nu også var passende eller vigtigt nok at bruge tid på. Det er det. Og selv om nogle måtte mene, at jeg er for gammel til at stå på skateboard eller arbejde med computerspil, så gør det mig glad.

Lad os tage os tid til at dyrke vores passioner, anerkende og respektere andre med en passion. Det er en del af det, der holder os oppe.

Uanset om du er til skøjteløb, frimærker eller blomster, så find din gamle passion frem igen, hvis den kan gøre dig glad.

Og lad være med at bekymre dig om, hvad alle andre måtte mene om det. Det er fuldstændig ligegyldigt. De burde i øvrigt selv finde på noget at gå op i.

Billedet er fra et Zelda-indslag i GO'morgen Danmark og kan ses på TV2 Play. Daniel Jacobsen fra Nintendo Talk, der var med i studiet, er (som jeg) kæmpe Zelda-fan, og det fik ham altså til at bryde ud i tårer. Jeg synes, det er pisse sejt og fedt for ham, at han kan finde den glæde i et spil.

Gør hvad der gør dig glad ☺

Har du brug for en moderator, foredragsholder, konsulent eller gaming ekspert? Kontakt mig her.

Andre har også læst