Spændende historier - På Tur

Af: 
ThomasBense
3. januar 2024

Oplev et samtaleformat, hvor jeg som vært har haft det privilegium at invitere forskellige spændende gæster på en køretur.

Vi dykker ned i samtaler om alt mellem himmel og jord, skaber et kort portræt af vores gæster og reflekterer sammen over både store og små begivenheder i livet. Der giver mig (og forhåbentlig dig, der ser med) lyst til at stoppe op og tænke over nogle af de små og store emner i livet.

Hvad kan du forvente

Vi har produceret over 30 episoder. I den seneste sæson blev, der lavet 11 udsendelser.
Udsendelser, der fungerer som Talk-shows, der kan ses gratis og eksklusivt på Pluto TV.

Mange gæster deler også deres deltagelse på egne SoMe og åbner undervejs op for historier, der ikke har været fortalt tidligere, eller historier, der bliver fortalt på en ny måde. Turen går som regel til en destination, der har en betydning for gæsten. Udover, at du får et bedre kendskab til gæst, får du også mulighed for et smil på læben.

Hver episode varer 25 minutter. Jeg/vi overvejer også at udgive fuldlængdeepisoder som podcasts, strakt over 45-60 minutter. Da jeg forestiller mig at formatet passer godt til podcast. Mere om det når det bliver aktuelt.

Det kan ikke lade sig gøre uden opbakning fra partnere. I den seneste sæson var partnere udover Pluto TV, Nintendo & Dribe, der gjorde det muligt at få produceret udsendelser.

Nye afsnit

Vi arbejder på en ny sæson, der vil blive filmet og sendt i løbet af 2024. Har du et godt bud på en gæst, som du gerne vil have med "På Tur"? Så send mig en besked på mine sociale medier.

Læs også: Book mig som moderator

Tak for din tid.

Direkte vej til de seneste udsendelser

Har du brug for en moderator, foredragsholder, konsulent eller gaming ekspert? Kontakt mig her.

Andre har også læst