Foredrag

Af: 
21. marts 2023

Nostalgi: Dette foredrag tager publikum med på en tur ned ad memory lane, hvor vi vil se tilbage på nogle af de mest populære og ikoniske spil fra fortiden. Vi vil undersøge, hvordan disse spil har påvirket gaming-verdenen og stadig påvirker spilindustrien i dag. Hvor vi er nu, og hvad vi kan forvente i fremtiden? Dette er en sjov, informativ og interaktiv oplevelse med fakta, anekdoter og masser af publikumsinvolvering.

Rekruttering af gamere: Dette foredrag fokuserer på, hvordan man kan rekruttere gamere og opbygge et engageret fællesskab omkring gaming. Vi vil undersøge, hvad der motiverer gamere og hvordan man tiltrækker en techstærk målgruppe til at besætte job, der kræver særlige kompetencer.

Børn og unge i gaming-miljøet: Dette foredrag fokuserer på, hvordan man kan skabe et trygt og positivt miljø for børn og unge, der spiller computerspil. Vi vil undersøge, hvordan man kan tackle problemer som mobning, chikane og udelukkelse, samt hvordan man kan fremme samarbejde og fællesskab i spiluniverset. Vi vil også se på de kompetencer, som gaming kan give ikke kun børn og unge, men også folk i alle aldre.

Nye medier: Hvad kan de, hvordan bruger man dem, og hvordan kommer man i gang?
Vi kommer omrking blandt andet Twitch, fællesskaber for nørder/fans, og entusiast arrangementer, samt hjemmesider, der rammer en stærk nichemålgruppe.

Iværksætter: Som iværksætter drevet af passion for emnet har jeg oplevet både op- og nedture siden starten af min virksomhed. Jeg har valgt at følge min passion, selvom det ikke altid har været den nemmeste vej at gå og slet ikke den bedst betalte. Det kræver en stor indsats og en vilje til at lære og udvikle sig i alle aspekter af virksomheden, fra den administrative del til at være sælger og have kontakt med kunder og partnere. Selvom det kan se sjovt og spændende ud på overfladen, har det også givet mig mange bekymringer og søvnløse nætter. Dette foredrag vil give dig et indblik i iværksætterlivet og dele nogle af mine erfaringer og læring med dig.


Foredrag kan tilpasses jeres behov og ønsker.

Har du brug for en moderator, foredragsholder, konsulent eller gaming ekspert? Kontakt mig her.

Andre har også læst