OneTake - 300!

Af: 
ThomasBense
22. juni 2023

OneTake er en serie af udsendelser, der har været vist på Pixel.tv on & off siden 2012.

Målet har været at lave et program, der informerer om, hvad der rører sig i spiluniverset, på en underholdende og uhøjtidlig måde, så alle kan se med, uanset hvor stor interesse man har i gaming.

Konceptet er simpelt

Der bliver filmet i 25 minutter. Alt, der bliver sagt og gjort, er med i udsendelsen, så hvis der er fejl, eller man kommer til at tale over sig, bliver det ikke klippet ud. Dog bliver der lagt billeder over de omtalte emner. Ofte har klipperen brugt meget tid på at lave memes og påskeæg til fornøjelse for dem, der ser med.

Seerne bliver ofte inddraget med deres synspunkt omkring de emner, der bliver omtalt i udsendelsen. I perioder, hvor OneTake er blevet sendt mest regelmæssigt, har det været med til at danne grobund for et fællesskab for folk med interesse i spil.

Af faste indslag kan seerne opleve:

  • "Den Røde Kuffert", en gennemgående genstand, hvor indholdet bliver vist frem i slutningen af udsendelserne.
  • En quiz blandt værterne, hvor seerne kan gætte med. Det er en tillidsquiz, seerne kan gætte med undervejs, når der gives ledetråde, og de kan komme med deres bud på et svar, når de mener, at de har svaret.
  • Nyheder om, hvad der rører sig i spiluniverset.
  • Kommentarer fra seerne
  • Personlige indtryk og anekdoter

Første udsendelse blev sendt d. 22 – 1- 2012. Af faste medværter har der været Nicolas, Teemo, Mads, og Mark le Fêvre. Jeg selv har været med hele vejen.

Andre udgaver af OneTake

Der har været forskellige OneTake spin-offs. OneTake Gear, som er det, der har været næstflest afsnit af. OneTake Film og OneTake e-sport. Det har primært været drevet Lennart, Mads og John Slater. Der har også været særlige udgaver med gæsterstjerner som f.ek.s Tony Hawk og 50 Cent.

OneTake er også blevet delt gennem andre medier som EB, Connery, M, og blev på et tidspunkt lanceret som et tv-program på Discoverys kanal 7. En kanal, der desværre ikke fik lang levetid her i DK.

Læs også: Nye medievaner

Passions projekt

Selv om konceptet er simpelt er OneTake en af de mest populære serier af udsendelser på Pixel.tv, og har en stor udbredelse, er det først og fremmest et passionsprojekt.

Både kvalitet af værter og produktionsindsatsen er (efter vores mening) ret høj, derfor har nogle seer en fornemmelse af, at det er et meget indbringende program. Det er det på ingen måde, det bliver udelukkende lavet fordi dem, der er omkring det brænder for emnet.

Du kan se OneTake 300 lige her

https://pxtv.dk/underholdning/onetake-spil-del-300/fvp-217/#fvp_224

Meget mere OneTake og andet indhold om gaming på: Pixel.tv

Har du brug for en moderator, foredragsholder, konsulent eller gaming ekspert? Kontakt mig her.

Andre har også læst