Når du fucker med "nørderne"!

Af: 
ThomasBense
21. september 2023

Når "nørderne" står sammen, kan de ændre historiens gang 💪🏼👇🏽

Tidligere på ugen diskuterede vi "Dumb Money," en ny film baseret på GameStop-aktien – en klassisk David vs. Goliath-fortælling, bygget på virkelige begivenheder primært i 2021.

Kort fortalt var Goliath klædt i jakkesæt, havde en fornem titel og en enorm kapital. Han ignorerede arrogant den lille YouTuber David, der hverken havde stor kapital, en gigantisk virksomhed i ryggen eller på andre måder skyts, der burde kunne udfodre Goliath.

Goliath havde besluttet sig for at give GameStop dødsstødet ved at dumpe aktien. David havde dog set potentialet i GameStop-aktien og indledte en kamp, der virkede umulig…

Som vi alle ved, vandt David imod alle odds 🥳

Læs også: Støtte til dansk spilindustri

Det, der efter min mening gik op en højere enhed;

💡 Der opstod et fællesskab baseret på en fælles interesse for aktiemarkedet og en følelse af uretfærdighed.

💡 Der var én person (Roaring Kitty), der råbte op og brugte blandt andet Reddit til at skabe opmærksomhed. Flere fulgte med, og på den måde opstod fællesskabet.

💡 Der var en god "case" aka GameStop, som mange havde en følelsesmæssig tilknytning til

💡 muligheden for at tjene penge på et aktiemarked, der var blevet gjort brugervenligt og nemt tilgængeligt via forskellige apps.

Læren må være, at det ikke altid er personen i "jakkesættet," der har ret, og at man ikke skal undervurdere, når "nørderne" står sammen. 🧡

PS. Se filmen, den er pisse god!

Har du brug for en moderator, foredragsholder, konsulent eller gaming ekspert? Kontakt mig her.

Andre har også læst